Лиценз

Криейтив Комънс договор

Съдържанието и снимките накулинарните и ръчно-изработени идеи създадени от Василена Тенева ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран договор.
Базирано на следната творба-личен блог:www.sweetcook.eu.

В основата на лиценза се обяснява как може да използвате съдържанието на моя блог. То не е забранено, но има някои основни правила:

  • Всички текстове и снимки принадлежат на автора, освен ако изрично не е посочено друго.
  • Aко искате да използвате текст или снимка от www.sweetcook.eu, трябва да посочите кой е авторът (т.е. Василена Тенева) и да направите линк с препратка към съответната страница на блога (http://blog.madebyvaskata.com/).
  • Съдържанието на блога е с некомерсиална цел и произведението не може да бъде използвано за комерсиални цели. Следователно, ако някой реши да ползва съдържание с комерсиална цел, моля да се свържете с автора на творбатаи за договаряне и разрешение. Контакти за връзка ТУК.

Аз също се старая да посочвам всички мои източници на идеи и информация, защото знам, че не “откривам топлата вода” в много от случаите, но и винаги уникалното на всеки автор и творец е за уважение!

Благодаря Ви за разбирането и “честната игра”.

Бъдете усмихнати и позитивни!

(Visited 208 times, 1 visits today)