За блога

Казвам се Василена Тенева и това са моите кулинарни и „не само“ идеи… От много време ми се искаше да споделя частичка от мен в това голямо социално съществуване, но все не ми достигаше нещо, за да го започна. Дали беше нерешителност, дали беше мисълта, че има толкова много и шарени лични блогове и моят едва ли ще бъде забелязан? Страх, отрицание, липса на свободно време? Не знам 🙂

автор на блог sweetcook.eu

Наистина не съм от най-решителните, но пък се радвам, че достигнах момента, в който просто го започнах. И както светът е шарен и всеки колорит допринася към общата картинка, така, вярвам, и моето парченце ще си намери местенцето в големия пъзел.

Обичам да кулинарствам и затова ще започна с тази си моя страст, а по-нататък може да споделям и други мои хоби-занимания и мисли.

Ще си призная, че не си падам по много сложните и много време отнемащи рецепти, но в днешното забързано ежедневие се надявам, че и простичко-вкусните неща могат да са от полза за читателите.

Надявам се споделеното тук да бъде интересно за някого, а ще се радвам и да коментирате, да споделяте, за да се съгради нещо креативно, полезно и забавно.

Добре дошли в част от моя свят!

И понеже се живее веднъж, нека ни е весело и с по-малко „ако“ и с повече „да бъде“!

(Visited 263 times, 1 visits today)